Piti päästä kokeilemaan paria juttua. Lopputuloksiin en ole tyytyväinen, mutta tulipahan kokeiltua.

Ensin kokeilin tehdä huovasta kukkasen - keltaisen sellaisen. Lajia en tunnista itsekään. :) Siitä tuli niin iso, että piti tehdä iso kortti. Olisihan sitä voinut tietenkin pienentää, mutta olisikohan lopputulos ollut vielä huonompi, jos olisin valmiiksi väkerrettyä kukkasta ryhtynyt tasoittelemaan pienemmäksi.

Toinen kokeilu oli niinkin vaatimaton kuin elämäni ensimmäisen nuuttausterän kokeilu. Taitoin korttipohjan siten, että puolet eivät menneet aivan tasan. Kuvioiden asettelu on surkea, mutta sitä voi vielä yrittää parantaa lisäämällä sinne jotain, mutta en haluaisi tehdä siitä liian täyden tuntuista. Tekstin kirjoitin ensin kullanhohtoisella tussilla ja siihen päälle harmaalla kapeakärkisellä tussilla uudestaan. Pidin itse efektistä, minkä sillä sai aikaiseksi.

Pääsiäiseen on vajaa kuukausi. Onneksi tapanani ei ole lähettää pääsiäiskortteja kuin korkeintaan kummilapsille ja hyvin valitulle joukolle ystäviä/sukulaisia. Se tarkoittaa sitä, että korttiaskartelua ei suuremmalti ole tiedossa. Toisaalta tarvitsisin hurjasti harjoitusta, joten jotain yritän tehdä kaiken muun touhun seassa.